EPUB ò MOBI love you mr arrogant îFREE ¹ ALIESHA KIRANA

EBOOK love you mr arrogant

EPUB ò MOBI love you mr arrogant î FREE ¹ ALIESHA KIRANA ✓ ❮Read❯ ➱ love you mr arrogant Author Aliesha Kirana – Johns-cycling-diary.co.uk Zaara Amirah punya impian yang sama seperti impian tipikal gadis biasa iaitu membina rumah tangga yang bahagia bersama insan yang diMirah tidak lagi aman Kehadiran Hadry Hakimi sepupu Zafriel Irham yang cuba merapatinya mengeruhkan lagi keadaan Keadaan bertambah parah apabila tanpa sedar dia telah jatuh hati pada suaminya biarpun dia tidak dilayan seperti seorang wanita yang bergelar isteriAduhh Kenapa dengan aku ni? Kenapa aku rasa rindu sangat ni? Macam orang gila bayang saja lagaknya ni Padahal baru beberapa jam dia pergi Takkanlah aku dah jatuh hati dengan mamat berlagak tu? Aduhh tapi – Zaara AmirahAdakah kebahagiaan akan menjenguk hidup Zaara Amirah apabila dia sudah jatuh hati pada jejaka bongkak itu? Atau menunggu balasan jejaka itu ibarat bulan pada waktu malam menanti matahari menjelma pada waktu siang? Zaara Amirah terus menanti I L O V E I Tthanks to the writer hope i can see yo

Aliesha Kirana ´ love you mr arrogant KINDLE

Ipijak pijak jejaka bongkak itu sewenang wenangnya Namun Zaara Amirah tidak menyangka keputusannya itu membuatkan hidupnya kacau bilau melayan karenah Zafriel Irham yang berhati kering dan tinggi egonya Apa? Atas lantai ni?Kat mana mana saja yang kau suka Tapi bukan atas katil mahal aku ni Buat kotor sajaKotor? Awak yang nak kahwin dengan saya kan lepas tu awak cakap saya kotor pulak? Kalau awak tahu saya kotor buat apa awak kahwin dengan saya? Awak fikir tak perasaan saya bila awak paksa saya kahwin dengan awak dulu? Awak fikir pasal diri awak saja kan? Pasal saya ni awak tak fikir langsung Awak ni memang tak gunaBerhadapan pula dengan Puan Sri Maryam ibu mertuanya dan Sherry yang membenci dirinya hidup Zaara A The story is interesting So addictive that I cannot

DOC ã love you mr arrogant ´ Aliesha Kirana

love you mr arrogantZaara Amirah punya impian yang sama seperti impian tipikal gadis biasa iaitu membina rumah tangga yang bahagia bersama insan yang dicintainya Namun impiannya musnah sebaik saja dia terjerat di dalam perangkap lamaran paksa dari seorang jejaka yang asing dalam hidupnya Zafriel Irham Dek kerana ingin terlepas dari genggaman Sherry menantu pilihan ibunya Zafriel Irham memaksa Zaara Amirah menjadi isterinya dengan menjadikan sebuah janji sebagai modalItu harga yang kau perlu bayar sebab tak kotakan janji Sekarang jangan banyak cakap kahwin dengan aku Titik – Zafriel IrhamDemi sebuah janji Zaara Amirah reda menerima kehendak Ilahi Biarpun tiada cinta Zaara Amirah rela demi menjaga maruah diri dan keluarganya dari d Fair warning I tend to be personal about my review