CHARACTERS ✓ Calon Isteri Jutawan

FREE DOWNLOAD ✓ JOHNS-CYCLING-DIARY.CO.UK ì Nuriffa

Hanya seorang calon yang layak Siapakah dia Mereka manja cantik seksi dan Calon Isteri PDFEPUB or menawan Ya Merekalah calon calon isteri jutawanPencarian isteri untuk si jutawan bermula Siapakah si bertuah yang dapat menyandang gelaran isteri si jutawan IZZAD DANIEL Wanita yang terpilih bakal mewarisi empayar perniagaannya yang bernilai jutaan ringgitDia NURUL IZYANIE Hanya gadis biasa yang memerlukan wang Namun dia juga ingin mencuba nasib Temu duga itu dihadirinya dengan penuh harapan“Lemah lembut No Manja No Seksi pun tidak Nampaknya awak tak lulus”“Kalaupun saya tak laya. Naskah untuk dilepaskan; RM1800 Pm je Cerita yang lari dari klise novel kini Berkisarkan pencarian Izzad untuk mencari calon isteri dan kisah si Yanie yg redha untuk menerima jodoh ketentuanNyafor me perjalanan penulis masih jauh Bahasa yang digunakan masih mentah dan ada kalanya terlalu straight forward Sesuatu yang boleh diperkemaskanCUMA penggunaan bahasa Inggeris yang terlalu banyak grammatical errornya agak menjengkelkan Rasanya ini kes 'direct translation daripada pakcik google' Contoh to heir all my property' yg sepatutnya ditulis 'to inherit all my properties' Sesuatu yang boleh diperbaiki Cuma perlu rajin merujuk kepada yang pakarBanyak ayat yang sepatutnya ditiadakan terutamanya di hujung perenggan Dan aku lebih suka mentermakan sebagai 'campurtangan penulis' Contoh 'kawtim gua cakap' 'sampai terlatah kau' ms 121 Agak menggangu pembacaan kan kerana pembaca tahu itu ayat penulis bukan monolog dalaman watak terbabit Habit yang perlu ditinggalkan

FREE READ Calon Isteri Jutawan

Calon Isteri JutawanK tak perlulah encik nak hina saya macam ni”“Saya bukannya nak hina awak Tapi awak betul betul dah salah tempat Ini temu duga untuk mencari calon isteri saya bukannya temu duga untuk mencari akauntan”Apa Dia sudah tersalah tempat temu duga Hancur harapannya untuk menjadi seorang akauntan di syarikat terkemuka itu Ingin saja dia pulang ke kampung kerana terlampau kecewaAnehnya Tiada angin tiada ribut tiba tiba dia menerima tawaran bekerja Tetapi bukan sebagai kerani setiausaha mahupun akauntan Sebaliknya“Cik telah terpilih sebagai calon akhir untuk memegang jawatan isteri say. jalan cerita yg menarikizzad daniel nurul izyaniecinta selepas kawin yg menarikwalaupun pd mulanya kedua2 x sukakerana masing ada niat tersendiritp x bermusuhan spt novel lain yg asyik gaduh2 then baru baikbila kawinizzad yanie menjalankan tanggungjawab mereka sbg suami isteri enjoyed reading this book walaupun ingat pd mulanya izzad akan meninggalkan yanie

Nuriffa ì 1 CHARACTERS

CHARACTERS ✓ Calon Isteri Jutawan Á ✫ Calon Isteri Jutawan Books ✭ Author Nuriffa – Johns-cycling-diary.co.uk Hanya seorang calon yang layak Siapakah dia Mereka manja cantik seksi dan menawan Ya Merekalah calon calon isteri jutawanPencarian isteri untuk si jutawan bermula Siapakah si bertuah yang dapat menyan Hanya seorangA”“Terima kasih Encik Izzad atas tawaran yang menarik ini tapi saya tidak berminat Nak cari isteri bukan macam mencari ikan di pasar”“Kalau awak tak terima awak tahulah apa nasib awak Bukan susah kalau saya nak jatuhkan seseorang seperti awak Malah satu keluarga awak pun saya boleh jatuhkan”Atas sebuah ugutan dia terpaksa menyertai rancangan gila itu Berhadapan dengan sembilan orang calon yang obsesi dengan si jutawan apakah kesudahan nasibnya Selamatkah dia dikelilingi Sally Tengku Fathiah yang ternyata iri dengan kehadirannya Mari selesaikannya dalam Calon Isteri Jutawan. I like this book Very straight forward I like the storyline It’s simple Although different from the other books yet I felt I’ve read it before Anyway It was fun I might do a second review on this book